PRESENTACIÓ DELS NOSTRES PRIMERS TALLERS GASTRONÒMICO-NUTRICIONALS

   
Durant aquest any 2013, "The Cookery", a més de ser un espai dedicat a la cuina i a la rebosteria, s'ofereix com una aula de formació que imparteix tallers que fusionen aspectes dietètico-nutricionals amb la gastronomia.

Per això s'ha establert un contracte de col·laboració entre "The Cookery" i els professionals sanitaris experts en Nutrició i Dietètica de "NutriClínica Doctora Costa" (a través del seu servei de "NutriCuina"), per a portar a terme conjuntament la creació, desenvolupament i impartició de nous tallers; tots ells summament interessants i molt específics en temàtica.

S'iniciarà aquest nou servei amb l'oferta dels següents tallers gastronòmico-nutricionals:

· Taller dirigit a esportistes: APRENDRE A ALIMENTAR-TE PER A UN MAJOR RENDIMENT ESPORTIU”. 
    Per a l'esportista, a nivel amateur o profesional, és tan important la disciplina de l'entrenament com la seva alimentació i hidratació.   
    En aquest taller s'explicarà als assistents la funció fisiològica i energètica de certs nutrients dels aliments i com d'important és la seva aportació, a través de la dieta, per ajudar a mantenir un rendiment òptim durant l'entrenament i la competició.  
    Es donaran pautes de com ha de ser la ingesta d'aliments abans, durant i després de la competició. 
    Durant el taller es prepararan plats que compleixin les pautes dietètiques requerides per a cada moment. 
 
·   Taller dirigit a mares i pares que desitgen aprendre més sobre l'alimentació dels seus fills: CUINANT PERQUÈ ELS NOSTRES PETITS APRENGUIN A MENJAR SA”.
    És essencial que, des de la infantesa, s'implantin uns bons hàbits alimentaris. En aquest taller s'expondrà com introduir en els menús dels petits certs grups d'aliments que solen ser poc o gens atractius (com les verdures/hortalisses, el peix o la verdura). 
    Es prepararan plats que continguin aquests grups d'aliments com a ingredients, i es cediran consells de com s'han de presentar els plats, a nivell culinari i d'acabat, perquè als petits els hi apeteixi més. I, així mateix, s'informarà quines conductes i hàbits han d'adoptar els pares per a incrementar l'apetència dels petits.
 
·   Taller dirigit a totes aquellas persones que desitgin alimentar-se de forma saludable i equilibrada, basant la dieta en els productes frescos i de temporada: APRENDRE A ALIMENTAR-NOS EQUILIBRADA I SALUDABLEMENT”.
    Pel manteniment del pes saludable, sentir-se millor amb la pròpia imagen corporal i guanyar salut, seguir una alimentació saludable, equilibrada i variada, així com adquirir uns bons hàbits alimentaris, és quelcom bàsic.   
    En aquest taller s'impartiran nocions de què ens aporten els diversos grups d'aliments, des del punt de vista nutricional, i es donaran consells dietètics lligats a la seva preparació i consum. S'expondrà quins grups d'aliments han de configurar el dinar i el sopar, perquè siguin àpats equilibrats. 
    Front els fogons, s'elaboraran plats apetibles, que serviran de guia per a la preparació de menús equilibrats i complets; fent ressó a les diferents tècniques culinàries (discutint-se el seu efecte sobre la qualitat nutricional dels aliments), textures i temperatura de presentació dels plats.  


Si estàs interessat/da en algun dels tallers, pots sol·licitar-ne més informació mitjançant el correu electrònic info@thecookery.es.

+ Info: Facebook i Twitter
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada